Hoppa till sidans innehåll

Dala Dubbeln

14 OKT 2012 20:06
I helgen har Ok Grip haft ett helt griplag och fem stycken lag tillsmamans med någon från en annan klubb i årets upplaga av Dala Dubbeln.
  • Skapad: 14 OKT 2012 20:06

Igår åkte vi upp med en minibuss och en personbil till Falun och årets Dala Dubbeln arena. Där sprang man en stafett med två personer i varje lag. Den gick ien massa olika typer av skog först kuperat, sedan lättlöpt "trollskog" i slutet var det massor av stenar och ett antal grönområden och mindre hygggen. Hela tiden fanns det gott om leddstänger. Där kom Lina som sprang med Maja från SMOL på en fin fin fjärde plats!

Efter dte åkte vi till Korsnäs klubbstuga Pumpen och hängde upp våra smutsiga kläder. PÅ eftermiddagen fikade vi , spela pingis, åt tacos, diskuterade vägval förberedde utkläddningskläderna och körde burken.

Klockan 6:45 morgonen efter var det uppstigning sen frukost påklädnad och städning av stugan.

PÅ TC förberedde man sin utklädnad och sen begav man sig tilll start. Distansen var ultralång och banorna var mycket längre än vanligt. Terrängen idag var i början var det massor av uppförsbackar. Och sedan detaljfattiga sluttningar och i slutet samma avslutningsområde som gårdagen. Men hela tiden fanns det många olika ledstänger och massor av tydliga beståndsgränser. I skogen såg man allt från dinosrier till djur till godistroll. Och  det delades ut fyra priser till dom bäst utklädda. Från grip hade vi gamlingar, harry potter, simmare, skator med bon, leoparder och mimare.

 

Hanna SMOL och Linnea stämplade tyvärr fel igår men annars har alla kommit i mål med ett resultat.Totalt kom Lina o Maja 6:a i D 10, Heidi o Sofie (Ärla) kom 31:a, Ebba o Rebecka kom 95:a i D12. Jonna och Lisa (SMOL) kom 12:a och Emma o Ebba (tullinge) kom 50:de i D14.

 

Idag sprang också Patrik och Cilla Ö3 som var utklädda till troll. Krille spran Ö7 med Annika (Ärla) som var utklädda till doktorer och bar runt på en bår hela banan!

 

Bilderna kommer komma under fotografier på förstasidan. Kolla gärna in daladubbelns hemsida där finns bilder resultat och kommentarer.Länk till sidan.

 

PÅ torsdag är det träning i Fredrikshall som vanligt. 

/Jonna

 

Till nästa år hoppas vi att få med ännu mer patruller från OK Grip.

Skribent: Peter Fors

Länkar:

Winsplit

SOF 

SMOL  

 

Postadress:
OK Grip - Orientering
Klas Eriksson, Fatbursvägen 29
64732 Mariefred

Kontakt:
Tel: 0707107824
E-post: This is a mailto link