Klubbstuga Fredrikshall

OK GRIPs klubbstuga heter Fredrikshall

Bilder på stugan finns ,inhomhus och utomhus, klicka här

Vägvisning till Fredrikshall, klicka här

Fredrikshall ligger 2,5 km norr om centrala Mariefred. Det finns en stuga med två rum o kök, en omklädningshus med en dusch i "damernas" omklädningsrum, samt bastu och 2 duschar i "herravdelningen". Från stugan finns det kartor i alla fyra väderstreck. Det finns mycket bra möjligheter att lägga allt från vita till svarta OL banor från stugan.

Det finns inga sängar, men plats för 10-15 st på liggunderlag/ luftmadrasser

Tyvärr är vattnet i kranarna inte lämpligt för att dricka, då det har en hög järnhalt så dricksvatten bör medtagas. Toaletterna består av utedass.

Det finns även uppmärkta (utmärkta) motion/ skidspår på 1 och 2,5 och 5 km spår.(Ej elljus) med start och mål från stugan.

Stugan passar mycket för alla "skogsaktiviter" från Scouter/Friluftsliv till träningsläger för OL/ Löpning. Stora gräsytor runt husen med grillplats.

Kontakterson för att hyra stugan är Göran Karlsson, 0159-700 10

Bilder på stugan finns ,inhomhus och utomhus, klicka här